Keynotes

Inspireren. Informeren. Verrijken.

U zoekt voor uw bedrijf of event een inspirerende keynote over High Reliability en High Performance, met verhalen uit de praktijk van overheid, bedrijfsleven, zorg en defensie. Geen standaard verhaal, maar echte inhoud. En met interactie.

Wij vertellen graag over onze ervaringen in potentieel gevaarlijke situaties. Sommige verhalen lopen goed af. Sommige verhalen spelen zich af in zwaar weer. Maar van alle verhalen is het proces het belangrijkste ingrediënt, hoe uiteindelijk toch alles op zijn plek valt en welke rol de HRO kenmerken daarbij hebben gespeeld.

“Manage het onverwachte! Wat wij kunnen leren van High Reliability Organizations”

Talloze hedendaagse organisaties hebben een gemeenschappelijk kenmerk:

Zij opereren in een complexe, moeilijk te voorspellen, onduidelijke en beweeglijke omgeving.

Doorgaans wordt goed gepresteerd, maar sommige organisaties zijn onder dezelfde omstandigheden significant beter dan andere. Doelen worden ondanks problemen behaald, er zijn minder incidenten en falen kan op tijd gestopt worden.

Ligt het aan beter risicomanagement? Zijn hun mensen beter opgeleid of hardere werkers? Nee, want bij allen wordt aandacht besteed aan goede procedures en opleidingen. Het succes van de beter presterende organisaties ligt in het managen van het onverwachte!

Tijdens deze sessie over High Reliability Organizing (HRO) laten wij u kennis maken met de 5 HRO principes om betrouwbaar te blijven presteren. U leert HRO gedrag herkennen en misschien ontdekt u dat het al voorkomt in uw eigen omgeving. Deze HRO kapstok kunt u gebruiken om ook zelf beter te gaan presteren!