MANAGEMENT EN HIGH RELIABILITY ORGANIZING

INTERIM MANAGEMENT

U zoekt tijdelijk versterking om de slagkracht van uw organisatie te verhogen. Wij vullen rollen in als Interim Managers, Verandermanagers en Kwartiermakers.  Resultaatgericht met het oog op een betrouwbare prestatie, blijvende verbetering en gebaseerd op High Reliability Organizing principes. 

Met respect voor de staande organisatie verhogen wij het leervermogen in de breedte en diepte. 

PROGRAMMA EN PROJECT MANAGEMENT

U wilt met een bestaand ICT programma of project de volgende fase in, of een initiatief starten dat kritiek is voor uw missie. Wij ondersteunen hands on met professioneel programma en projectmanagement. Verrijkt met de principes van AgileHRO.

AGILE TRANSFORMATIE

Onze SCRUM Masters en Agile Coaches begeleiden uw organisatie, team of netwerk bij de adoptie van agile werkwijzen.

Wij implementeren met beleid, volgen de geest van AgileHRO en zorgen voor maatwerk voor u organisatie binnen haar context. Wij maken hierbij uiteraard van standaarden en methoden en de leerervaring van duizenden projecten. Maar toch op maat voor uw organisatie, want uw organisatie is geen standaard organisatie.

FUSIES EN OVERNAMES

Hebt u te maken met een (geplande) fusie of overname? Wij voeren niet alleen een gedegen analyse van technologie en werkcultuur uit, maar ontwikkelen met u samen ook de integratie strategie en helpen hands-on bij de succesvolle implementatie.