Innoveren met rapid prototyping

Een goed idee

U wilt innoveren. Er ligt een goed idee. Zal het maakbaar zijn? Zal het aansluiten bij de markt? Wat zal het kostenpatroon zijn? Wat de opbrengsten? Deze en andere essentiële vragen zijn nauwelijks te beantwoorden van achter een bureau.

“Es gibt nichts Gutes. Außer man tut es.” Erich Kästner

In de huidige wereld is het vanzelfsprekend dat de toekomst niet te voorspellen is. Maar er is wel een aanpak om betrouwbaar waarde toe te voegen. Wij geloven in de basis van de Lean Startup methode van Eric Ries. Wij voegen AgileHRO toe voor nog meer betrouwbaarheid en performance.

Sneller leren dan de rest

Wij begleiden u in het opzetten van het innovatie traject. Wij zorgen dat er middels relevante, kleine stappen de grootste toegevoegde business waarde  zo snel mogelijk getoetst wordt. En we ruimen vanaf het begin de grootste risicos uit de weg. Wij organiseren met u samen alle nodige mensen en middelen, van pure begleiding tot totale sourcing. En we meten en monitoren nauwgelet de voortgang, en werken veerkrachtig richting doel.

Rapid prototyping

Wij zetten met u samen het idee middels moderne methoden om in een “Minimum Viable Product” (MVP). Wij beschikken out of the box over een complete continuous integration ontwikkelstraat inclusief lightweight processen en tools, cloud infrastructuur en deployen naar Docker, en leveren u op deze manier een directe voorsprong.

Deze zijn ondere andere toegespitst op blockchain gebaseerd op Ethereum, en de ontwikkeling van data en algoritme gedreven toepassingen gebruikmakend van Machine Learning en Artificiële Intelligentie (ML en AI).

Tevens beschikken wij over de mogelijheden om fysieke prototypen te maken voor embedded programmeren en IoT toepassingen. Wij beschikken over 3D printers, CNC frezen en een electronicalab. Wij hebben steeds een grijpvoorraad aan essentiële materialen, digitale onderdelen en kunnen direct beginnen.

Voor VR en AR toepassingen werken wij samen met de Effenaar Smart Venue.

Projecten die vanuit de verkennende prototype een stap verder gaan richting manufacturing voeren wij in samenwerking met RDM Makerspace en de Internet of Things Academy uit.

Netwerk

Door ons netwerk hebben wij toegang tot relevante doelgroepen in onder andere zorg, onderwijs en overheid om in Living Labs de prototype toepassingen direct te valideren.

Wij werken samen volgens de principes van  AgileHRO